Personvern

Personopplysninger

 

Føremiddagstreffa

På føremiddagstreffa har me litt program som kort andakt, musikk- og songinnslag,

allsong, åresal, mat og kaffi, tid til prat kring borda.

Me møtest på fleire forskjellige plassar, og dette vert alltid annonsert i Møre Nytt.

Knut Stave er kontaktperson på kyrkjekontoret



                                                                                                                                              
FøremiddagsAvis
                                                                                                                     


Føremiddagstreff på Ørstaheimen
Føremiddagstreffa i Ørsta arrangerer treff på Ørstaheimen igjen den 5. mars klokka 11:00. Det blir føremiddagstreff i kantina på Ørstaheimen, komande torsdag. Soknepresten i Hjørundfjord, Espen Aarseth, vil halde ei andakt, og det kan verte både song og musikk.

→ Les mer

BUSSTUR OG NYE UTSTILLINGAR PÅ HELLESYLT

Føremiddagstreffa i Ørsta er opne for alle, og i haust startar vi opp med ein busstur. Det er to år sidan sist. Turen går til Sykkylven, Hellesylt og Peer Gynt-galleriet, tors. 6. sept. Påmeld. innan laur. 1. sept.

Foto: Halvard Sandvik

→ Les mer

FØREMIDDAGSTREFFA INVITERER PÅ BUSSTUR

Ørstingen Kristian Myklebust og kona Ruth Eva Sollie er nytilsette i Hareid kyrkje. (Foto: Henny Stokseth, Wikipedia)


Føremiddagstreffa i Ørsta startar vanlegvis hausthalvåret med ein busstur den første torsdagen i september. I år har vi gleda av å invitere alle som har tid og høve med gjennom Eiksundtunnelen og ut til Hareidlandet. Turen er open for alle! Arne Ola Grimstad frå Ørsta skal vere turleiar.

→ Les mer

FØREMIDDAGSTREFF I VARTDAL KYRKJE
Komande torsdag ønsker Vartdal sokneråd og diakon Knut Stave velkommen til føremiddagstreff i Vartdal kyrkje igjen. Alle som har fri eller høve på denne tida av dagen, er då velkomne til eit uhøgtidleg og hyggjeleg treff i kyrkja på føremiddagstid. Så berre set av datoen og klokkeslettet med ein gong!

→ Les mer

Føremiddagstreff - med glimt frå pilgrimsvandraringar

- med glimt frå pilgrimsvandraringar i Frankrike og Spania
Komande torsdag ønsker Vartdal sokneråd og diakon Knut Stave velkommen til føremiddagstreff i Vartdal kyrkje igjen. Harald Sætre og Torbjørg Langdal kjem også, og dei har eit fint opplegg som lar oss få oppleve litt av korleis det er å gå pilgrimsvandringar i Frankrike og Spania

→ Les mer

FØREMIDDAGSTREFF FOR HEILE VARTDALSTRANDA
Komande tysdag, 17. april klokka 11,  vert det føremiddagstreff for heile Vartdalstranda igjen. Her er både yngre og eldre velkomne, frå alle bygdene på Vartdaldalstranda og bygdene rundt. Denne gongen er treffstaden Vartdal helsetun, i stova ved hovudinngangen.

→ Les mer

SÆRSYN PÅ ADVENTSTREFFET

Føremiddagstreffa i Ørsta hadde nyleg det årlege adventstreffet i Ørsta kyrkje, torsdag 1. desember, og då fekk dei frammøtte oppleve eit særsyn: Då var dei over førti 4.-klassingane ved Vikemarka skule plassert fremst i kyrkja, og kvar og ein av dei hadde eit instrument mellom hendene. Det var klarinettar, trekkspel, fiolinar, trompetar og kornettar. Elevane har fått lære å spele på desse instrumenta i haust, og dei kunne verkeleg spele med!! Det var veldig flott å høyre på!


Bildeserie

→ Les mer